Nieuw bij Your Personal Shopper
Online Stylingadvies

Jij houdt van het gemak om online te shoppen en leuke kleding thuis te krijgen. Wil jij graag Online Stylingadvies? Laat me jouw shopgemak vergroten door jouw online styliste te zijn. Ik kan jou adviseren over prachtige outfits in alle seizoenen. Dit is geheel gratis. Ik heb hiervoor een paar gegevens van je nodig. 

Vul onderstaand formulier (jouw stylingprofiel) in, zodat ik je persoonlijk advies kan geven. Vind je dit moeilijk? Dan vullen we samen jouw stylingprofiel in. Klik hier om het contactformulier in te vullen. , dan neem ik contact met je op.


Persoonlijke gegevens

KledingmatenWat is je maat van jouw favoriete merk?Maten

Stijl

Wat is jouw kledingstijl?
ModernModern-klassiekCasualCasual chiqueZakelijkSportiefKlassiek elegantNaturelRomantischBohemianStoer

Aandachtpunten bij kleding
zware borstenkleine borstenbillenbovenarmenkorte benenlange benenzelf in te vullen